Real termékcsalád

A Realetch GEL egy nagyon thixotrope savazó zselé, 37% orthofoszfor-sav tartalommal. A sav bármely kompozittal végzett adhesive technikával készülő restauráció előkészítéséhez alkalmas. Nagyon vékony tűje egyszerű és biztos applikálást tesz lehetővé, minden olyan helyen, ahol a savazás szükséges.

A Realbond Self Etch igen egyszerűen használható önsavazó, fényre kötő, egykomponensű, 7. generációs bond anyag. A kompozitok tartós rögzítésére szolgál a zománc és a dentin területeken egyaránt. Alkalmas továbbá indirekt restaurációk beragasztásához is, fényrekötő ragasztócementtel kombinálva. A Realbond Self Etch bármely, a kereskedelmi forgalomban kapható fényre kötő kompozittal használható.

Fényre kötő, 5. generációs (előzetes savazást igénylő) egykomponensű ragasztó dentin érzékenységet csökkentő anyaggal. Erős kötést biztosít a fogzománc és dentin ill. a kompozit, kompomer tömőanyagok között. Kötési tulajdonságai alkalmassá teszik fémpótlások (nemesfémek, nem nemesfémek) ragasztására is. A hosszantartó adhéziós erőt és a jó biokompatibilitást a methacrylát-karbonsav-észter teszi lehetővé. Érzékenységcsökkentő, megszünteti a posztoperatív érzékenységet a fognyaki régióban, ill. a kezelés alatt szabadon álló dentinfelületeken.

A Realbond Ethanol egy fényre kötő, 5. generációs, előzetes savazást igénylő, egykomponensű primer és bond anyag, amely kompozitok, kompomerek és fémpótlások kötésére fejlesztettek ki. Tökéletes kötési tulajdonságai a fogzománcra és dentinre, valamint a nem nemes és nemesfémekre is széles felhasználási lehetőséget biztosít. Primerként is funkcionálhat indirekt ragasztott restaurációkhoz (pl. kerámia, fém, kompozit- inlay-k, onlay-k, héjak, koronák és hidak), amelyeket kémiai, vagy duálkötésű cementtel rögzítenek. A fogzománchoz és a dentinhez történő erős adhéziós tulajdonsága az üvegionomerekhez hasonlít. A hosszantartó adhéziós erőt és a jó biokompatibilitást a methacrylát-karbonsav-észter teszi lehetővé. Ethanol tartalma miatt hidrofil, ezért a „wet-bonding-technikának”megfelelően enyhén nedves dentin felszínen is alkalmazható.