Fogorvosi anyagok

A Vista-Tec ultra és ultra light arc és szemvédői optimális védelmet nyújtanak kezelés közben. Az átlátszó műanyagból készült teljes arc (orr, száj, szemek ) illetve szájat szabadon hagyó védőlemez karcálló, fényvisszaverődés mentes, könnyen tisztítható, kényelmes, arcmaszkkal viselhető.

A Polydentia Quickmat Deluxe részleges matrica rendszere egyszerűen kezelhető és áttekinthető. Tökéletes nagy felületű, approximális kontaktok és az anatómiai moláris fogforma kialakításához. A rendszerrel két egymás melletti MOD kavitás párhuzamos kezelése is lehetséges.A készletben található szilikon- és feszítőgyűrűk 134 Celsius fokig autoklávozhatóak.

A myQuickmat Forte kit az egyik legkiforrottabb szekcionális matricarendszer. A készlet a hagyományos Quickmat moláris és premoláris szekcionált matricák mellett speciális, LumiContrast szekcionált matricákat is tartalmaz, kiegészítve myWedge ékekkel, myRing matricafeszítővel és a hozzá tartozó fogóval.

A Maximat Plus univerzális matricafeszítője gyorsan és egyszerűen alkalmazható minden poliészter vagy acél matricához. Kialakításának köszönhetően elkerülhető a matrica deformálódása. Ajánljuk a Polydentia Tofflemire, Anatomic, Siqveland és Anatomic contured matricáihoz.

A Polydentia MyClip all-in-one matricája egyedülálló kombinációja a részleges matricagyűrűnek és a fogónak. Kialakításának köszönhetően használata gyors, időtakarékos. Autoklávban és hőlégsterilizátorban egyaránt fertőtleníthető.

A Polydentia anatómiailag formált interdentális faékek alapanyaga első osztályú juharfa.

Színkódolásuk által méretük jól megkülönböztethető.

A speciális méretben lapható Macro, illetve Hemo interdentális faékek vérzéscsillapítóval impregnáltak.

A transzparens fényvezető interdentális ékek az approximális területeken teszik lehetővé a fényrekötő anyagok megfelelő polimerizációját.

A Polydentia sinező rendszere egyaránt alkalmazható átmeneti megoldásokhoz, meglazult fogak azonnali rögzítéséhez, reimplantációk és transzplantációk utáni sinezésekhez, direkt adhezív hidakhoz is.

A Clip & Splint transzparens rögzítőkapcsok segítségével a Fiber Splint egyrétegú, vagy a Fiber Splint ML többrétegű üvegszálas szalagjai is könnyen rögzíthetők.

A Fiber Splint ML Mini Starter Kit a többrétegű üvegszálas szalag mellett tartalmaz egy 48 ml-es Fiber-Splin transzparens lenyomatanyagot és 3 ml Fiber-Bond-ot.

A Stripmat Anatomic anatómiailag előformázott és Stripmat transzparens poliészter matrica nagy szakítószilárdságú, vékony, ideális polimerizálható kompozitokhoz. Praktikus adagolójában 15 méter matricaszalag található, választhatóan 6-8-10 mm-es szélességben.

A Clearmat, Tofflemire és Tofflemire Contoured előre formázott transzparens poliészter matrica önállóan vagy 7 mm magasságig Maximat Plus rendszerrel egyaránt használható moláris, premoláris restaurációkhoz.

A Dispens-O-Mat Posterior és Anterior transzparens poliészter matrica minden fényrekötő kompozithoz használható. Öntapadó végeinek köszönhetően rögzítése nem igényel speciális fogókat és hosszú rögzítési időt.

A Tria Shine finom, közepes és durva szemcsézettségű, színkódolt, alumínium-oxiddal bevont poliészter polírozó és finírozó csík.

Háromszög alakban változó szélességének köszönhetően használata egyszerű, pontos.

A fixen 4mm széles Polishing Strip rugalmas poliészter csík ugyancsak három szemcseméretben felvitt alumínium-oxid bevonattal választható kontúrozáshoz és finírozáshoz.

A Polydentia üvegszálas rendszere ideális választás esztétikai pótlásokhoz.

A poliészter csapba hosszanti irányba, párhuzamosan beágyazott üvegszálak erőssé és rugalmassá teszik azt.

A GF Posts készlet 20 darab csapot és a hozzájuk tartozó csapokat tartalmazza 4 méretben.

A Coremat csonkfelépítő kúp sokoldalúan használható kompozithoz, üvegionomerhez, akrylhoz, viaszhoz.

A Polydentia szilikon stop gyűrűi minden endodonciai tűhöz használhatók.

A 3,5 mm átmérőjű, 1 mm vastag gyűrűk praktikus adagolójának köszönhetően könnyen felhelyezhetők.Különböző színekben választható, 100 darabos kiszerelésben.

A Polydentia ötletes segédeszközeivel megkönnyíti a fogorvosok és aszisztensek munkáját.
A színkódolt ID Rings és ID Maxi Rings segítségével könnyen megkülönböztetheti eszközeit. A gyűrűk rugalmasak és autoklávozhatók.

A Hy-Drop és Hy-Drop Forte adagolókkal biztonságosan cseppenthet különböző folyadékokat az applikátor fejére, legyen az alkohol (max. 70%) chlorhexidine (max. 2), hydrogen peroxide (max. 30%), sodium hypochlorite (max. 12%), EDTA (17%) vagy desztillált víz