Fogorvosi eszközök


A Komet céget közel 90 évvel ezelőtt a Brasseler testvérek alapították (1923). Folyamatosan arra törekedtek, hogy a meglévő termékeket fejlesszék és új, innovatív termékeket vezessenek be a fogászati szektorban.
A cég nemcsak a fogászat, hanem a laboratóriumi és az általános sebészet területén is kiemelkedik, mely az évek során globális világcéggé vált. Termékeik megtalálhatóak több mint 100 országban, "Made in Lemgo” jelzéssel. A Komet a haszon jelentős részét fekteti kutatásra, fejlesztésre, az új termékek tesztelésére és a több mint 1000 elkötelezett alkalmazottra a Lemgo-i gyárban. Büszkék arra, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtják, nincs olyan technikai kérdés, amelyet nem tudnak megválaszolni. A magasan képzett irodai személyzet mindig örömmel segít és szakértői tanácsadást és megoldásokat kínál minden problémára. Ezen kívül számos részletes tájékoztató irodalom áll rendelkezésre a honlapon, a nyomtatott prospektusoktól a magyarázó videókat tartalmazó szakmai tanfolyamokig.
1923 óta a közvetlen értékesítés jelentős mértékben hozzájárult a cég sikeréhez. Elvük, hogy a legjobb módja annak, hogy megismerjék a fogyasztói igényeket az, ha közvetlen kapcsolatot tartanak a fogorvosokkal, fogtechnikusokkal, sebészekkel, kutatókkal és oktatókkal. Magasan képzett csapat ügyel arra, hogy egyedi és szabadalmaztatott cikkek kerüljenek gyártásra. Minden új eszköz, anyag és módszer egy sor alapos teszten és mérésen megy keresztül, mielőtt piacra kerül. A termelés területe több mint 30.000 négyzetméter, melyen száz félautomata és teljesen automata esztergáló, maró és csiszoló gép van felszerelve.
A technikai fejlődés hatalmas előrelépéseket hozott az elmúlt években, új módszerek és anyagok bevonása új kihívásokat jelentett, viszont egy dolog ugyanaz maradt: az, hogy a fogorvos és a fogtechnikus esztétikus, kiváló minőségű fogpótlást készítsen. A Komet tökéletes eszközöket készít, amelyek lehetővé teszik a fogtechnikusok számára, hogy teljes mértékben használják képességeiket és művészi tehetségüket. A Komet a csúcstechnológiás CNC vezérlésű, multi-axial gépeknek köszönhetően eszközeit minimális idővel, magas pontosságban és minőségben készíti.