Fogtechnikai anyagok

Természetes esztétika mindenkor, akár fém-, akár cirkonvázra. A HeraCeram kerámiák egyszerű, megbízható és gyors feldolgozása verhetetlen esztétikai eredményekkel társul. Az összes HeraCeram kerámia specifikusan alkalmazkodik a váz anyagához, ugyanakkor az összes kerámia megegyező feldolgozást és kimagasló esztétikát biztosít a megbízható eredmény eléréséhez.
+ Optikailag tökéletes – nagy tisztaságú kvarcüveg.
A szintetikus kvarcüveg garantálja az összes HeraCeram kerámia kiváló minőségét. Az extrém tisztaságnak köszönhetően olyan egyedi esztétikai tulajdonságokat biztosít, mint a belső opaleszcencia és fluoreszcencia.
+ Technikailag tökéletes – stabilizált leucit struktúra (SLS).
A stabilizált leucit struktúra (SLS) biztosítja a HeraCeram kerámiák stresszel szembeni ellenálló képességét, fokozza a szilárdságot. A leucit kristályok állandó szintje megakadályozza a kerámia repedését.
+ Egyszerűen tökéletes – a megegyező feldolgozás filozófiájával.
Az összes HeraCeram kerámiát ugyanazon egyszerű módon kell feldolgozni – ezzel maximálja a hatékonyságot. További nagy előnye, hogy a rétegzési technikától függetlenül drága égetési időt takaríthatunk meg a rövid égetési programoknak és a hűtés nélkülözhetőségének köszönhetően.
+ Továbbképzésekkel a biztos eredményekért.
Legyen kezdő HeraCeram felhasználó, vagy csak szeretné bővíteni a rendszerben lévő lehetőségeket, tanfolyamainkon lehetőség nyílik erre.

A Signum Ceramis, Signum Composite, Signum Flow és a Signum Matrix összefüggő, tökéletes fényrekötő kompozit rendszert alkot a fogtechnikusok számára.
A Signum család összes tagja a természetes fogakéhoz hasonló esztétikát hivatott megjeleníteni.

A Signum Ceramis nagyon magas rugalmasságának köszönhetően tökéletes megoldás a fémmentes restaurációkhoz, pl. front és moláris szóló koronák, veneers, inlay-k, onlay-k, ideiglenes koronák, műfogak egyediesítése.

A Signum Composite teljes és részleges veneerek készítéséhez alkalmas fém koronák és hidak esetén, anterior és poszterior jacket koronákhoz, csúsztatókkal ellátott munkákhoz, implantátum felépítményekhez és műfogak egyediesítéséhez.
Mindkét anyagból készült munkák tovább karakterizálhatóak a Signum Matrix és Signum cre-active rendszerek segítségével.

A Kulzer cég több, mint 75 éve megalkotott Paladon anyagával úttörőnek számított a kivehető fogpótlások területén. A hőre keményedő Paladon teljes fogsorok készítésére alkalmas, míg öntőakrilátként a Palapress, Palapress Vario és PalaXpress anyagokat kínáljuk.
A termékek kelet-európai változata Meliodent HC és Meliodent RR néven is elérhető hazánkban. A kivehető pótlásokhoz forgalmazott Basic és Premium műanyag fogakkal, a Palabond ragasztóval, és Aislar, illetve Meliosep izolálóval teljes rendszert kínálunk.
A fogsorok készítését a Palajet injektáló gép és Palamat Elite kukta teszi kényelmesebbé.

A Kulzer cég a világ egyik legnagyobb nemesfém gyártójaként teljes palettáját kínálja a fogászati öntőfémeknek. Neve évtizedek óta garancia a magas minőségű arany, palládium és platina ötvözetek területén. Az olcsóbb megoldásokért a Hereaenium-család Ni-mentes és Ni-tartalmú öntőfémeit kínáljuk, illetve két változatot a lemeztechnikai megoldásokhoz. A technológiát teljessé teszi a Hereaus beágyazói, gipszei, kiegészítő rendszerei és magas minőségű Heracast öntőgépei.