Gépek, berendezések

A Chirana márkanevet nem kell bemutatni a fogászatban. Az utolsó időkben jelentős fejlesztéseken esett át. Igen nagy anyagi és műszaki háttérrel rendelkező cég, ami a világ jelentős és elismert gyártói közé hozta fel, felveszi a versenyt bármely neves márkával, de élettartalma szinte végtelen, ugyanúgy, mint a régi Chirana készülékeknek. Üzemeltetésük jelentősen kedvezőbb, mint a konkurens márkáké. Alkatrész áraik, és gyors szállításuk, szinte azonnali esélyt adnak, hogy a készülék nem állhat órákig - napokig.

Exclusive, a legjobb megoldás, hogy megfeleljen a mindennapok követelményeinek. Megbízhatóság, kényelem, ergonómia a legigényesebb ügyfelek!

Az Effective az egyik legjobb megoldás, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak! Megbízhatóság, kényelem, ergonómia! Az új Chirana CHEESE kezelőegység hatékonyan testesíti a legmagasabb elvárásokat és optimális - hatékony megoldást biztosít akár a fogászati műtétek területén is. Vékony és vonzó design.

A új Chirana CHEESE Lift fogászati egység követi a legújabb trendeket a fogászatban! A legoptimálisabb megoldás ergonómiai szempontból! Az új generációs kezelőegység, a Chirana Cheese Lift kivételesen vonzó, vékony kialakítása, széles felszerelési választéka az Önnek legfontosabb kiegészítőkkel azt szolgálja, hogy kielégítse minden igényét, amit egy kezelőegységtől csak elvárhat.

Válassza ki az új megoldást, amely pénzt takarít meg Önnek! Megbízhatóság, egyszerűség, ergonomikus kialakítás! Az új Chirana CHEESE Easy könnyen ötvözi a megbízható teljesítményt és a vonzó designt kedvező áron.

Egyszerű és megbízható megoldás! Fogászati kezelőegység „turistaosztályon” Az új Smile Mini 04 megbízható teljesítményt nyújt a lehető legkedvezőbb áron. Ez az új modell 2015 elején indult hódító útjára és ez jelenti a leggazdaságosabb megoldást a fogászati kezelőegység aktuális kínálatából.