Fogorvosi anyagok

A VOCO cuxhaveni üzeme 1981 óta állít elő és szállít a világ minden területén dolgozó fogorvosoknak nagy értékű fogászati anyagokat. A VOCO a fogászati anyagok területén a világ vezető cégei közé tartozik.

Több mint 100 korszerű és nagy hatású fogászati anyagot tartalmazó kínálatukat a világ több mint 120 országában használják fogorvosok és fogászati laboratóriumok a megelőző, restaurációs és protetikai gyógyításban.


Az egészséges fogazat nagy érték, és hogy sokáig egészségesek is maradjanak, Ön és a páciensei, velünk együtt sokat tehet a közös cél érdekében.
A VOCO termékek jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez a sikerhez. A fluorid lakkok (Bifluorid, Remin Pro), sokféle indikációban felhasználhatóak. A barázdazárók (Fissurit, Fissurit FX, Grandio Seal) a magas töltőanyag-tartalom mellett átláthatóságot is kínálnak. Találhat még azonnal ható deszenzibilizálókat (VOCO Profluorid Varnish, Admira Protect), különböző erősségű tisztító pasztákat (CleanJoy). Nem számít, melyik terméket választja, mindig a helyes döntést fogja meghozni. A fogfehérítés területén is teljes sorozatot kínálunk, amelyek használatával meggyőző eredményt érhet el, akár a rendelői (Perfect Bleach Office+), akár az otthoni (Perfect Bleach) fehérítést választja.

A konzerváló fogászat egyszerre igényli a fogorvos szakértelmét és a tökéletesen megbízható, kiváló minőségű tömôanyagokat.
A direkt restaurációkhoz a VOCO számos anyag osztályban sokféle indikációra kínálja anyagait. Azonban minden tömőanyagunknak van egy közös jellemzője, legyen az akár kompozit, kompomer, ORMOCER®, üvegionomer alábélelő, ragasztó anyag vagy üvegszálas szalag: garantált, hogy a végeredményt a stabilitás és a tartósság jellemzi majd.
Ezen felül a páciensek sugárzóan szép mosolyt szertnének. Termékeink, miközben könnyen felhasználhatók és gyorsan applikálhatók, a velük készült restaurációk kiszámíthatók, tervezhetők és esztétikusak lesznek.

Alábélelők: Calcimol, Calcimol LC, Calcicur, Amalgam Liner, Ionoseal, Ionobond
Ragasztóanyagok: Futurabond U, Futurabond M+, Futurabond M, Futurabond DC, Futurabond NR, Solobond M, Solobond Plus, Vococid x-tra base, x-tra fil, GrandioSO, GrandioSO Flow, GrandioSO Heavy Flow, GrandTEC, Grandio, Grandio Flow, Amaris, Amaris Flow, Amaris Gingiva, Arabesk Top, Arabesk, Arabesk Flow, Polofil Supra
Ormocerek: Admira Fusion, Admira Fusion Flow, Admira Fusion x-tra, Admira Bond
Kompomerek: Twinky Star, Twinky Star Flow, Glasiosite,
Üveg-ionomerek: IonoStar Plus, IonoStar Molar, VOCO Ionofil Molar AC Quick, VOCO Ionofil Molar AC, VOCO Ionofil Molar, Ionolux, IonoSelect, Ionofil Plus, Aqua Ionofil Plus, Argion,

A bonyolult klinikai kihívások, a magas szintű igények nem elégedhetnek meg akármilyen termékkel, csak a kategóriájában a legjobbal – a VOCO sem kínál ettől kevesebbet az indirekt restaurációkhoz kínált anyagaival. Rezinnel megerősített üveg ionomer cementek vagy kompozit-alapú dual-kötésű rendszerek, amelyek megbízhatóan használhatók inlay, korona és gyökércsapok ragasztásra. Rendkívül esztétikus kompozit anyag az ideiglenes koronák és hidak elkészítéséhez. Üvegszál-erősítésű kompozit gyökércsapok a gyökérkezelést követő csonkfelépítéshez. A kerámia restaurációk hibáinak direkt javítására szolgáló anyagok.

Előnyei:

 • Kompozit Inlay: GrandioSO Inlay System
 • Ragasztó Cementek: Bifix SE, Bifix QM, Meron Plus, Meron Plus AC,
  Aqua Meron, Ceramic Bond, Meron, Quick Up,
 • Csonkfelépítés: Grandio Cure Dual Cure, Rebilda Post, Rebilda Post System, Rebilda DC, Rebilda LC
 • Ideiglenes anyagok: Structure Premium, Structure 3, Structure 2, Bifix Temp, Provicol QM, Provicol QM Plus, Provicol C, Provicol, Clip Flow, Clip, Clip F,
 • Alábélelők: Ufi Gel Hard C, Ufi Gel hard, Ufi Gel SC, Ufi Gel P,
 • Lenyomatanyagok: Registrado x-tra, Registrado Clear, Fit Tes C&B,
  Individo Lux, Profibase

Ahol szükség van rájuk, jó minőségű anyagokat kell használni: ilyen terület a fogászati ellátás is. Ahogyan az ismeretes, a mindennapi gyakorlatban sok csepp drága anyag megy kárba. A megoldást az applikációs kanülök használata jelenti, amelyek optimálisan igazodnak az indikációkhoz és a termékekhez, ezzel segítve a felhasználás hatékonyságát. Az applikálást segítő nagy és a kis készülékek épp úgy megtalálhatók az egyéb VOCO termékek között, mint a tisztítószerek és gyakorlati segédanyagok, vagy mint a devitalizáló paszta, a vagy mint a devitalizáló paszta, az öntőformák és helyfenntartó anyag – gyakorlat-orientáltak, és nélkülözhetetlenek minden fogászatban.
Kategóriába tartozó termékek:

 • Curvy, Rebilda Form, Caries Marker, Pele Tim, Block Out Gel LC, Traypurol, Celalux 3, VOCO Mix 10, Dimanto
 • applikátorok, kanülök, egyszer használatos termékek