Fogorvosi anyagok

A MANI kézi gyökérkezelők keményszál struktúrás nemesacélból készülnek. A kiterjedt tudás a Reamer, K-File, Hedström és Lentuló gyökérkezelőkről a MANI sebészeti tűk területén szerzett hosszú kutatási és gyártási hagyományaiból ered. A szájban használatos fogászati eszközök anyagánál a magas korrózióállóság és tartósság elsődleges követelmény. Mindenekelőtt megbízható vágóéllel kell rendelkezniük, amelyek megfelelnek a fogorvosok gyakorlati követelményeinek. A nagyon magas korrózióállóság és alakíthatóság miatt választották a rozsdamentes MANI 18-8 keményszál struktúrás nemesacélt. Olyan anyagot kerestek, amely a finom megmunkálással rugalmasságot és keménységet is kínál Önnek.

A szimbólumok és számozások egyszerű megkülönböztetést tesznek lehetővé. A műszerek fogója könnyen felismerhető szimbólummal és számmal jelölt. A nyélen kialakított akasztógyűrű, csúszásmentes fogantyú és gumistop a biztonságos és precíz munkát segíti.

A MANI keményszál struktúrás nemesacél a megmunkálás során alkalmazott finom technológiának köszönhetően egyidejűleg biztosítja a keménységet és a rugalmasságot.
A tűk kiegyensúlyozott formája és rétegtechnikája kiváló vágótulajdonságot biztosít. A tűk precíziós gyártástechnológiája nagyon finom és pontos munkát biztosít, így a termékek a szív- és érsebészet területén is használhatóak.
A rövid és lézererősített tűcsatlakozás biztonságos munkát és minimal-invazív sebrázódást biztosít.

Részletekért tekintse meg katalógusunkat, amely tartalmazza az összes tűtípust, tűformát, fonalvastagságot és tűhosszt.