A Realtrade Kft. története napjainkig!

A Realtrade Kft 1990-es megalakulása óta aktív résztvevője a hazai fogászati piacnak. 1990-2005 között cégünk a Heraeus Kulzer GmbH kizárólagos magyarországi képviseletét látta el, több mint száz tagot számláló kereskedőhálózaton keresztül.

Olyan termékek bevezetése kötődik nevünkhöz, mint a Charisma tömőanyagcsalád, a Variotime lenyomatanyag vagy a HeraCeram kerámia. A 2005-ös év nagy változást hozott életünkben, mikor az Európa Unióhoz történő csatlakozással párhuzamosan a Heraeus cég megvonta monopol jogainkat. Ebben az évben több, jelentős fogászati gyártóval kötöttünk közvetlen forgalmazási szerződést, illetve kezdtük meg saját márkás, Real-termékcsaládunk gyártatását, ezzel jelentősen átalakítva szerepünket.

Az elmúlt több, mint egy negyed század munkája lehetővé tette, hogy ma huszonnégy munkatársunkkal és az egyik legnagyobb raktárbázissal, gyorsan, kedvező áron szolgáljuk ki praxisaikat és kereskedelmi partnereinket országszerte. A hagyományos rendelőellátáson kívül, szaktanácsadás- és továbbképzés-igényes területeken is megjelentük. Rendszeresen tartunk továbbképzéséket csontpótlás, implantológia és hyaluronsavas ellátások területén, és veszünk részt a fogászati szakma jelentősebb eseményein. Rendszerünk felöleli a CAD-CAM technológia teljes kínálatát, frézközpontunk pedig közvetlen gyártói szolgáltatást nyújt.
Legyen partnerünk, és írjuk tovább a Realtrade Kft. történetét!